L'Espai Jove de Girona ajuda quinze joves a millorar el perfil professional

La segona edició de Impuls-21 es farà aquest abril en format telemàtic

El programa Impuls-21 que desenvolupa l'Estació Espai Jove de Girona ha ajudat a quinze joves a tenir un perfil professional més atractiu i obrir-se camí en el món laboral. Es tracta d'un programa de formació vivencial en què els joves participen en tallers i dinàmiques. A través d'aquestes activitats els membres han de definir els seus projectes vitals, reflexionar sobre les seves capacitats i també fomentar el seu talent.

La formació ha estat virtual amb jornades que anaven de les deu del matí a la una del migdia i s'ha dividit en dues parts. En la primera s'ha treballat l'autoconeixement i l'ocupabilitat. En la segona, s'han fet processos de cocreació per equips en què tres projectes intenten donar les solucions per unir les empreses del territori amb els joves titulats amb poca experiència laboral.

Ara, l'equip de l'estació jove està treballant en la segona edició del programa, que també serà totalment telemàtica. La segona edició arrencarà el 6 d'abril i durant les properes setmanes captaran a les persones que estiguin interessades en participar-hi.