Tres detinguts, un menor d'edat, per robar i agredir a un comerciant de Figueres

Un dels arrestats també va colpejar un Mosso d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 18 de febrer, dos homes de 20 i 21 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, així com un menor d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos detinguts majors d’edat també van quedar denunciats per un delicte lleu de lesions.

El migdia del passat 18 de febrer agents de la comissaria de Figueres van rebre l’avís d’adreçar-se a una botiga de telefonia mòbil situada al carrer de La Jonquera de la ciutat, ja que tres homes havien sostret un telèfon mòbil de l’aparador després de colpejar el treballador amb un cop de puny a la cara i fugir corrents.

Els agents van iniciar la recerca dels tres autors amb les descripcions facilitades per la víctima, i els van localitzar sortint d’una altra botiga de telefonia situada al carrer Sant Llàtzer. Van comprovar que havien intentat vendre el telèfon robat de forma violenta a l’anterior botiga, que encara estava nou amb la seva caixa i amb el precinte. Els mossos els van escorcollar i van trobar el telèfon mòbil sostret que van poder retornar a la botiga.

Al detingut de 21 anys, a més, se’l va detenir per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat, ja que en el moment de la detenció va donar un fort cop a un dels agents. Els detinguts majors d’edat, ambdós amb antecedents, van passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Respecte al menor d’edat aquest serà citat properament per comparèixer davant la Fiscalia de menors de Girona.