Rècord absolut d'El Gerió Digital que registra 410.000 lectors durant el mes de gener

El digital de les comarques gironines comença l'any amb més d'1,1 milions de pàgines vistes

El diari digital de referència a les comarques gironines, El Gerió Digital, ha marcat un nou rècord històric d'audiència amb 410.288 visitants únics registrats aquest passat mes d’agost segons ha certificat una auditoria d'OJD Interactiva amb un total de 550.550 visites i 1.143.941 pàgines vistes. Les dades el consoliden com el mitjà digital de proximitat gironí de més abast entre els lectors de la província de Girona.

En aquest sentit es registra la seva tendència a l'alça després de registrar-se un increment des de l'any passat amb un 50,8% al març; un 16,5% a l'abril; un 22% al maig, un 3,3% al juny, un 1,76% al juliol, un 32,17% l'agost per, de nou, tornar a créixer al gener amb un 10,87% més.

El director i fundador d'El Gerió Digital, Marc Estarriola, considera que aquest "creixement exponencial" és la consolidació d'un mitjà "totalment gratuït" que, en un context de crisi com el de la pandèmia de la covid-19, "ha estat capaç de tirar endavant malgrat no tenir subvencions públiques" i que ha comptat amb el suport de "la ciutadania en uns moments on buscava canals d'informació rigorosos, constants, veraços i referents".

Amb tot, Estarriola és conscient que el ciutadà pateix un sever "cansament" i "sobrecàrrega" informativa per la qual cosa recomana fer un ús responsable dels consums en els mitjans; "limitar la lectura de notícies al llarg del dia és la millor solució per no caure en una feixuga saturació. Des d'El Gerió hem apostat per més continguts socials i culturals alhora que intentem donar més cobertura a les xarxes socials a totes aquelles informacions que no tenen relació directe amb la pandèmia", assenyala.