Detingut un home per atracar una benzinera a Olot

Els Mossos busquen una segona persona que va participar del robatori

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 11 de febrer un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí d’Olot, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pels volts de les sis del matí del mateix dia, els mossos van tenir coneixement que s’havia activat l’avís d’atracament d’una benzinera de la carretera Santa Pau d’Olot.

En arriba al lloc, els agents van contactar amb el treballador, el qual va explicar que mentre estava obrint l’establiment van entrar dos individus. Un es va dirigir cap a ell amb un podall a la mà, van forcejar i el va agredir sense ocasionar-li lesions de gravetat. Els atracadors van aconseguir  emportar-se diners en efectiu de la caixa enregistradora, tabac i el telèfon mòbil de la víctima.

Els agents un cop recopilada tota la informació de la descripció dels lladres, van iniciar una recerca per la zona fins que van localitzar  un home en un bar del carrer Jacint Verdaguer, el qual coincidia amb la descripció d’un dels presumptes lladre motiu pel qual el va quedar detingut.

La investigació continua oberta i centrada en localitzar el segon lladre. El detingut, que té antecedents, ha passat avui  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual ha decretat ingrés a presó.