Jordà encoratja a votar ERC el diumenge perquè el país ''avanci''

La candidata diu que només així es reactivarà l'economia de Catalunya

“Aquest diumenge hem d’omplir les urnes de vots republicans perquè el país només avança quan Esquerra Republicana guanya", ha manifestat avui la cap de llista d’ERC a la demarcació de Girona, Teresa Jordà, des de Puigcerdà i acompanyada per la candidata de la Cerdanya, Montse López.

“Aquest diumenge hem d’omplir les urnes de groc republicà per garantir una reactivació econòmica de Catalunya, i de les comarques gironines, a través de polítiques econòmiques i socials que posin les persones i el bé comú al centre de l’acció de govern”, ha dit.

“I necessitem un govern format per un front ampli independentista que avanci sense descans cap a la República catalana, però sense deixar ningú enrere. I això només es podrà garantir amb una victòria clara d’Esquerra Republicana.”, ha afegit.

Jordà ha destacat també que Esquerra Republicana “som els que defensem que ha de ser el territori qui ha de decidir les polítiques del territori”. La republicana ha posat en rellet que “aquest punt és trascendental” aquesta pròxima legislatura “on ens juguem que cap persona quedi enrere a causa de les derivades econòmiques i socials de la pandèmia.”

“Cap vot independentista es pot quedar a casa si no volem un govern del 155. El vot que es quedi a casa, tal com va dir la Dolors Bassa quan va sortir de la presó el 29 de gener, és un vot que regalem als que ens volen empresonats, callats i sotmesos en aquest estat demofòbic”, ha afirmat

La cap de llista republicana a les comarques gironines, Teresa Jordà, ha dit que la llista d’Esquerra Republicana a la demarcació “la formem ​un equip de persones que amb una gran capacitat de gestió i de lideratge per donar resposta als moments difícils que vivim”. “I ens deixarem la pell per pel país i les comarques gironines”, ha conclòs.