Vox és rebut a Girona amb una cassolada i la cançó 'La Faixa' de la Trinca

Ortega Smith qualifica els detractors de "borrecs"

Vox ha escollit la plaça de l'Assumpció de Girona per fer l'últim acte de campanya en aquesta demarcació, amb la presència d'Ortega Smith i del candidat del partit per Girona.

Els Mossos d'Esquadra han acordonat totes les entrades a la plaça des de dues hores abans de l'hora prevista per l'acte. A causa de l'absència de manifestants anti-Vox pròxims –només hi havia una desena darrer d'un dels cordons policials-, alguns veïns de la plaça han sortir als balcons amb cassoles, xiulets i música com ara la cançó 'La Faixa', de la Trinca.

Ortega Smith ha tornat a dedicar unes paraules a tots els detractors del partit i ha assegurat que "els separatistes i amics de les pedres i de l'odi veuran com la història els assenyala". "Què farien aquests covards si no tinguessin darrere el govern", s'ha preguntat.

No només això, també ha qualificat els manifestants anti-Vox de "banda de borrecs" i" ganduls. "Són covards però es creixen perquè saben que estan emparats per les institucions, però quan hi arribem els tallarem l'aixeta i veurem llavors quant resisteixen amb aquestes campanetes de l'estupidesa política", s'ha referit relacionant el so de les cassoles amb les esquelles dels animals.

El secretari general de Vox ha assegurat que el 14-F serà un punt d'inflexió perquè és quan "comença el moment de la veritat i de la llibertat en què els catalans expressaran la seva veu i recuperarem Catalunya", ha dit. "Hi ha una altra Catalunya que creu en el futur", ha dit Ortega Smith adreçant-se als simpatitzants presenta a Girona. "Tingueu l'absoluta convicció que aquesta Catalunya arribarà més aviat que tard perquè està en tots vosaltres i milers de catalans que volen viure en pau. Ja existeix, només se l'ha de posar dempeus", ha reblat.