35 voluntaris de Creu Roja a Girona acompanyaran persones amb mobilitat reduïda a votar

El trasllat es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas

Les assemblees de la Creu Roja de Camprodon (Ripollès), la Garrotxa, Llagostera (Gironès), Palafrugell (Baix Empordà), Palamós (Baix Empordà), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i Santa Coloma de Farners han habilitat un servei especial per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a exercir el seu dret a vot aquest diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya.

L'entitat ha mobilitzat 35 voluntaris que acompanyaran una trentena de persones al seu col·legi. Es tracta de gent que no es pot moure amb facilitat i no té una xarxa familiar que pugui acompanyar-los al col·legi. Les sol·licituds per acompanyar aquestes persones ha arribat a través dels ajuntaments i també de particulars. Les demandes, però, ja s'han tancat per garantir la logística dels voluntaris.

L'acompanyament de les persones es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas. Per una banda, hi ha persones que es desplaçaran amb un dels vehicles de Creu Roja adaptats al col·lectiu i el personal de Creu Roja els traslladarà fins al col·legi i després els tornarà a casa. En altres casos, els voluntaris acompanyaran a la gent a peu fins al col·legi perquè puguin votar i els tornaran fins a casa.