Vilobí d'Onyar pagarà proves PCR als membres de les meses després del 14-F

És una acció voluntària per garantir que no s'han produït contagis durant la jornada electoral

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar (Selva) pagarà una prova PCR a tots els membres de les meses que vulguin fer-se-la després de les eleccions d'aquest diumenge. En un comunicat, el consistori creu que és "indispensable" que els nou membres de les meses que hi haurà al municipi es facin les proves per saber si s'ha produït algun contagi durant la jornada electoral.

A més, l'Ajuntament lamenta "la negativa d'estaments superiors" per fer aquestes proves 'a posteriori' de les eleccions. Els membres que vulguin podran fer-se les proves 72 hores després de les eleccions i l'Ajuntament assumirà els 98 euros que val la prova.

En el comunicat, el govern municipal recorda que els membres de la mesa s'exposen a contagiar-se durant les hores que els col·legis estiguin oberts, tot i que se segueixin estrictament totes les recomanacions sanitàries. A més, el consistori recorda que els membres de la mesa estaran especialment exposats duran l'última hora d'obertura dels col·legis en què podran anar a votar les persones infectades i aïllades per coronavirus.