La Policia Local de Salt redueix un lladre amb una pistola tàser

Quatre agents han resultat ferits

La Policia Local de Salt (Gironès) ha fet servir una pistola elèctrica per reduir un home de 22 anys amb ordres pendents que es resistia a la detenció. Segons informa la Policia, els fets han tingut lloc a quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous a la plaça Llibertat, quan han vist el jove buscat per delictes de receptació i robatori violent.

Quan els policies l'han intentat arrestar, els sospitós s'hi ha resistit. Ha estat aleshores quan els agents han hagut de fer servir la tàser per reduir-lo. Quatre agents han resultat ferits amb contusions.

L'arrestat tenia ordres de detenció pendents dictades per jutjats gironins per delictes de receptació i robatori amb violència.

Segons ha informat la Policia Local, els agents l'han localitzat cap a un quart de cinc de la tarda. Quan l'han intentat arrestar, el jove s'hi ha resistit activament. Per reduir-lo, els policies han fet servir la tàser.

El detingut es troba a les dependències policials de Salt, pendent de traslladar-lo als jutjats. Als delictes pels quals els buscaven, se li podrien afegir ara delictes de resistència i atemptat a agents de l'autoritat.

A través de Twitter, l'Espai Antiracista ha difós les imatges del moment de la detenció. "Estem molt preocupades per la violència que està exercint la policia local en detencions de persones racialitzades", exposen al tuit on critiquen l'ús de la tàser. Segons ha informat la Policia Municipal a través, també, de Twitter, quatre agents han patit ferides.