Espai Gironès regala els darrers 20 vols amb Ryanair

El centre comercial ha sortejat fins a 75 viatges · Jordi Costabella s'emporta el viatge a Cuba

Els darrers premiats són: Agustí Corominas (Sta. Coloma de Farners), Joan Creus (Fornells de la Selva), Jeroni Jaime (Girona), Josep Serrat (Girona), Mayerly Leal (Girona), Nuria Urlà (Sant Jordi Desvalls), Judit Endres (Cassà de la Selva), Miquel (Olot), Javier Merino (Girona), Noemí García (Girona), Marcela Henado (Torroella de Montgrí), Sonia Santos (Girona), Lluis García (Girona), Julián Nieto (Ripoll), Jack Tarradellas (Barcelona), Francesc (Banyoles), Robert Bellsolà (Aiguaviva), Isabel Flores (Vidreres), Pere Frigola (Girona) i Laura Casademont (Banyoles) podran gaudir d’una visita a Manchester, Frankfurt, Colònia, Venècia o L’Alguer pel simple fet d’haver decidit passar una bona estona al centre comercial.

Aviat donaran inici noves promocions amb espectaculars premis per a tots els que dipositin la seva confiança en Espai Gironès a l’hora de fer les seves compres.

Viatge a Cuba

En el sorteig públic del darrer premi de la campanya “Indians 2012” celebrat el passat 31 d’agost a la zona de restauració de l’Espai Gironès, una mà innocent va voler que el gironí Jordi Costabella fos agraciat amb un viatge a l’illa de Cuba per a ell i els 7 acompanyants que vulgui.