Jordà (ERC) insisteix en que no pactaran amb el PSC l'endemà del 14-F

La candidata ha visitat avui Banyoles

“Apostem per guanyar la República catalana des d’un front ampli independentista, posant les institucions al servei de la gent, i que abandoni les dreceres màgiques”, ha manifestat la cap de llista d’Esquerra Republicana a les comarques gironines, Teresa Jordà, avui des de Banyoles acompanyada pel candidat del Pla de l’Estany, Jaume Butinyà.

"Esquerra no pactarà amb el PSC, ni mentirem sobre pactes dels nostres companys per aconseguir 4 vots o mantenir quatre cadires com ha fet JxCat a la Diputació de Barcelona", ha afegit la candidata republicana.

Jordà ha dit que la gent d’Esquerra “som els que creiem que el conflicte polític s’ha de resoldre des de la política i el diàleg”. “Però, com que la nostra paciència no és infinita, hem de sumar més i més força al moviment perquè com més forts siguem més unilateralitat podrem aplicar”, ha apuntat.

La cap de llista de la demarcació de Girona ha recordat també que les urnes “sempre han estat la nostra victòria i aquest 14-F els hem de demostrar que seguim dempeus i determinats a assolir el nostre objectiu: amnistia i República catalana”.

Butinyà ha dit que aquest diumenge el país es juga tenir un govern que garanteixi un “front ampli independentista” o un govern del PSC amb la seva via Vox”. 

“Com va dir la Dolors Bassa només sortir de la presó, és imprescindible que desbordem les urnes de vots republicans per assegurar per evitar un govern dels del 155 durant els pròxims 4 anys”, ha conclòs el candidat banyolí.