Jordà (ERC) es marca com objectiu ''blindar serveis públics'', l'amnistia i la independència

La candidata no vol "un Govern del 155"

“El país necessita un nou Govern independentista liderat per Esquerra Republicana per blindar serveis públics i posar al centre l’amnistia i la independència”, ha destacat avui des de Palafrugell (Baix Empordà) la​ cap de llista d’Esquerra Republicana a les comarques gironines, Teresa Jordà.

“Necessitem un govern independentista i progressista a la vegada que pugui afrontar la sortida de la crisi amb una aposta decidida pels serveis públics, sense retallades i posant les persones al centre”, ha dit la cap de llista republicana.

Jordà ha afirmat també que el seu “més ferm compromís” per avançar des del Govern ”sense descans cap a la República catalana, però sense deixar ningú enrere”. “I això només es podrà garantir amb una victòria clara d’Esquerra Republicana”, ha manifestat.

“Cap vot independentista es pot quedar a casa si no volem un Govern del 155”, ha afegit. Respecte a possibles pactes, i després de manifestar el compromís d’Esquerra Republicana a formar un Govern “únicament independentista”, ha reiterat que “ni pactarem amb cap dels partits del 155, ni amb cap partit que justifiqui la presó i l’exili del nostre Govern.”

“Tenim l’oportunitat de tornar a tenir un president d’Esquerra Republicana 80 anys després i no haver de triar entre justícia social i independència”, ha conclòs.

La candidata d’Esquerra Republicana, Teresa Jordà, ha estat durant la jornada d’avui al Baix Empordà reunint-se amb el sector turístic per escoltar les seves demandes i manifestar el seu compromís en seguir acompanyant-los amb ajudes mentre duri la pandèmia i la crisi que en deriva econòmicament i socialment.

La candidata ha finalitzat la jornada en un acte celebrat a Palafrugell amb el candidat per Barcelona, Chakir el Homrani; el candidat pel Baix Empordà, Josep Maria Rufí; l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer i el candidat de Jovent Republicà, Arnau Benac.