Jordà (ERC) posa el pacte de la Diputació de Barcelona com exemple a evitar

La candidata vo formar un govern ampli independentista

La cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les comarques gironines, Teresa Jordà, ha manifestat en l’acte celebrat aquest vespre a Sant Feliu de Guíxols que Esquerra és “l’única garantia d’evitar un govern del PSC com el de la Diputació de Barcelona amb JxCAT.”

La cap de llista, que ha estat acompanyada per la candidata de Jovent, Anna Tresserras i la candidata de Barcelona, Laura Vilagrà, ha subratllat que la “prioritat” d’Esquerra Republicana és formar un “govern ampli independentista amb totes les forces que defensen l’amnistia i l’autodeterminació”; i liderat des de l’esquerra que representa ERC per tal d’impulsar polítiques socials que posin el bé comú i les persones al centre.

“Tenim l’oportunitat de fer un Govern nou, que trenqui amb la sociovergència que s’ha repartit el poder a Catalunya durant els darrers 40 anys. Aquestes eleccions són un plebiscit entre el PSC d'Illa, amb la seva via VOX, o fer de la reconstrucció del país la nostra Via Àmplia per guanyar la República Catalana”, ha afegit.

Teresa Jordà ha posat en relleu també que en aquestes eleccions “ens hi juguem molt” perquè tornen a ser “un plebiscit entre repressió i llibertat, entre 155 i Catalunya, entre foscor i extrema dreta o esperança i República catalana”. “O 155 o Esquerra Republicana”, ha dit.

“Sabem que l’Estat farà tot el possible per mirar d’aturar el canvi i l’esperança d’una victòria d’Esquerra Republicana i l’independentisme. Ho van fer a l’Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona. I ara ho tornaran a intentar, per això cal una victòria clara d’Esquerra”, ha conclòs.