Sils implanta el nou sistema de recollida de residus porta a porta

El servei ha entrat avui en funcionament

Sils (Selva) ha implantat avui el nou sistema de recollida porta a porta. Per aquest motiu, des de fa quatre setmanes, s’ha dut a terme el repartiment de contenidors en cadascun dels nuclis de població (les Comes, Vallcanera, King Park, Mallorquines i nucli de Sils).

El consistori, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva –que és qui té delegat aquest servei i l’executa a través de l’empresa NORA, SA, - han dut a terme una campanya de comunicació a la població, que s’ha desenvolupat en diverses fases durant els darrers sis mesos. En aquest sentit, cal recordar que s’han organitzat diverses accions tant al nucli urbà com als diversos veïnats amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament i els avantatges que suposarà la incorporació d’aquest nou sistema de recollida de residus. Així mateix, s’han fet reunions amb tots els col·lectius del municipi. Aquestes accions han anat acompanyades de punts informatius de repartiment de cubells  a l’exterior, i complementats amb altres mesures que s’han adaptat a la situació de la covid-19.

Durant el darrer mes s’han establert diversos punts informatius de recollida de contenidors per tal que tots els veïns tinguessin tots els cubells el dia de la posada en funcionament d’aquest nou sistema. Amb tot però, l’Ajuntament i el Consell Comarcal habilitaran una oficina d’atenció al públic que s’allargarà durant un mes i mig per atendre les persones que no tenen el material.