Geis (JxCat) rerferma el seu compromís en la perllongació de la C-32

La candidata l'ha qualificat com una infraestructura "clau" per la Costa Brava sud

La cap de llista de Junts per Catalunya (JxCat) a les comarques gironines, Gemma Geis, ha refermat avui "el compromís absolut de Junts amb la C-32, una infraestructura clau per a Lloret de Mar, llargament reivindicada per sectors econòmics i empresarials i que avui més que mai és una necessitat per afrontar larecuperació i revitalització de la zona, afectada per la pandèmia".

Geis ha fet aquestes declaracions al Passeig de Lloret, acompanyada dels candidats Maria Antònia Batlle, veïna de la població, que és empresària del sector turístic, de Jordi Camps, i de l'exalcalde, Romà Codina, que ha volgut manifestar el seu "suport a les dues candidates i al projecte de Junts". "És un honor que tot un referent a Lloret com l'exalcalde Romà Codina s'impliqui en el nostre projecte i ens ajudi a consolidar-lo al municipi", ha dit Geis.

 "Lloret és l'única gran destinació turística que no té accés a una via ràpida i aquesta propera legislatura seguirem treballant per resoldre aquesta anomalia", ha remarcat Geis.

"Som conscients que Lloret pateix l'impacte de la pandèmia en el sector turístic. Aquesta és una infraestructura que ha de permetre revitalitzar el territori i que ha de ser un element més per a la transformació del sector, en un model de més qualitat i valor afegit", ha afegit.

Batlle ha recordat que la via "ajudaria a millorar la mobilitat a la Costa Brava Sud" i ha conclòs que"l'evolució i el progrés no estan renyits amb la sostenibilitat i el medi ambient".

Coincidint amb el Ral·li de Lloret, Geis ha volgut destacar que "Catalunya és un país de motor, referent industrial i també a nivell esportiu. Fa poc s'ha prorrogat el contracte amb la Fórmula 1, que nosaltres defensem pel seu impacte econòmic i valor de qualitat. Una mostra del país viu que tenim, en connexió amb el talent, la innovació, el desenvolupament de les empreses i que des de Junts hem de potenciar", ha subratllat Geis.