ERC aposta per fer més ''inversió pública'' des de l'administració

Compte assegura que és la manera de reactivar l'economia

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) aposta per fer “més inversió pública” des de l’administració pública per tal d’impulsar la reactivació econòmica.

"Apostem per l​a inversió pública des de les administracions com a eina de reactivació econòmica. Aquest és un compromís que hem començat ja des de Govern revertint les retallades en salut, educació i treball i assolint inversions amb màxims històrics en plena pandèmia”, ha manifestat el​candidat de la Garrotxa, Bartomeu Compte, que conjuntament amb la candidata del Gironès, Laia Cañigueral i Dolors Bassa s’han reunit avui a La Intersindical.

Compte ha manifestat que la inversió pública permet la “dinamització econòmica i, per tant, genera llocs de treball tant ​directes com indirectes i reactiva el teixit comercial i empresarial que és el que demanda el país.”

El candidat de la Garrotxa ha afegit també que és “imprescindible fer ​possible d'una vegada el Marc de Relacions Laborals perquè els convenis siguin de l'àmbit de Catalunya”

La candidata del Gironès, Laia Cañigueral, ha considerat també la que cal “consolidar l’ocupació i que sigui estable i de qualitat i a temps complet, sobretot en sectors feminitzats i de cura de les persones”. “Garantir la reposició de l'ocupació pública per garantir uns serveis públics eficients”, ha afegit.

Per la seva part, Dolors Bassa ha afirmat que és “imprescindible sumar des de les forces sindicals per treballar des de la pluralitat, la feminitat i el compromís social amb tots i cadascun dels treballadors i treballadores de les comarques gironines”.

“Necessitem uns sindicats forts i compromesos amb els drets i les llibertats i que treballin per garantir els drets de totes i tots, la cohesió social i un territori equilibrat”, ha conclòs