Santa Cristina d'Aro organitza concursos a les xarxes socials i una exposició per celebrar el Carnaval

Els comerços també decoraran els aparadors amb una temàtica festiva

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) ha organitzat tres concursos a les xarxes socials i una exposició de fotografies per celebrar el Carnaval d'aquest 2021. Dos d'ells seran per a Instagram. El primer es dirigeix a adults i infants i s'han de disfressar i fer un vídeo per explicar per què han de ser el Rei o Reina del Carnestoltes. Els guanyadors rebran vals 300 euros en la categoria d'adults i 150 en la categoria infantil. Aquests xecs es podran gastar en comerços i restaurants del municipi. El segon concurs està dirigit a tota la ciutadania i consisteix en disfressar-se i fer-se una fotografia en algun espai del poble. En aquest, se sortejaran cinc premis de 150 euros en vals de compra.

En paral·lel, també hi haurà un concurs a Tik Tok, la xarxa social més utilitzada pel públic juvenil. En aquest cas es podrà participar-hi de forma individual o per cada grup estable de convivència. Primer caldrà omplir un formulari a la pàgina web de Joventut del municipi. Posteriorment, caldrà que es disfressin i pengin el vídeo amb una etiqueta concreta. HI haurà dos premis a la millor disfressa individual i dos més per la de grups estables. Els premis consisteixen en aparells electrònics, partides de bitlles i vals de compta.

Cal que tots els participants en els tres concursos siguin persones empadronades a Santa Cristina d'Aro. Per altra banda, la plaça del Mercat acollirà una exposició fotogràfica entre el 12 i el 24 de febrer amb les imatges històriques del carnaval al municipi. Les diferents colles del municipi han cedit totes les fotografies que s'exposaran. Durant aquests dies, el municipi també es vestirà de Carnaval amb diverses garlandes i estructures que han cedit les colles locals.

A banda de la decoració municipal, també s'ha organitzat un concurs de decoració entre els comerços del municipi. La inscripció es podrà fer fins l'11 de febrer i, l'endemà dia 12, el jurat anirà a cada lloc per valorar la decoració de cada establiment. Els premis consisteixen en 500, 300 i 200 euros en vals de compra.