Detingut un home mentre robava a l’interior d’un hotel de Lloret de Mar

Els Mossos van veure un vidre trencat mentre patrullaven i van trobar dins el lladre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 4 de febrer, un home, de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Saus (Alt Empordà), com a presumpte autor d’un robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets es van iniciar la matinada del mateix dia 4 quan els agents es trobaven fent tasques de seguretat ciutadana pel carrer Marina de la població de Lloret de Mar i van observar com al primer pis d’un hotel el vidre d’una de les terrasses estava trencat.

Immediatament els agents van fer comprovacions atès que l’establiment es trobava tancat al públic. Al costat del finestral van trobar una pedra de grans dimensions que algú hauria utilitzat per trencar el vidre i entrar a l’interior. Una vegada els agents van aconseguir accedir a la terrassa de l’habitació, que es trobava a dos metres d’alçada del nivell del terra, van entrar i van localitzar una persona amagada al costat del llit. Davant d’aquests fets, la persona va quedar detinguda per un robatori amb força.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 4 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.