Detingut un home per entrar a robar en diverses parades d’alimentació de la Plaça del Mercat d’Olot

Es va endur productes i diners, com també un televisor

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Olot, van detenir els dies 29 i 30 de gener un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

La nit del 26 al 27 de gener els mossos van tenir coneixement que s’havien produït diversos robatoris en diferents establiments i botigues alimentàries de les vint-i-dues parades del centre comercial de la Plaça del Mercat d’Olot. De l’interior de les botigues algú havia sostret principalment les monedes de canvi que hi havia dins les caixes registradores.

Aquella mateixa nit, la policia local va identificar un jove al carrer Dolors que portava una motxilla a l’esquena amb diversos objectes a l’interior. Entre aquests, diversos embotits, un perfum, dos llapis de memòria, un encenedor, un guant, una clau metàl·lica i 78 euros en moneda fraccionada. Els agents li van comissar a l’espera d’aclarir la procedència de tots ells.

La Unitat d’Investigació dels mossos, que es va fer càrrec de les indagacions, també va saber que aquella mateixa nit el lladre hauria baixat al pàrquing soterrani del recinte del mercat, ubicat a la plaça Hospital, i hauria sostret un televisor valorat en gairebé 800 euros.

Al matí següent, i gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va recuperar una caixa enregistradora que estava forçada i que havia aparegut llençada al terra del carrer Sant Pere Màrtir.

Els agents van saber que aquesta havia estat sostreta aquella nit de dins una de les parades del mercat. També van comprovar que per entrar al recinte el lladre havia sostret prèviament una clau.

El 29 de setembre els mossos el van detenir a Olot per aquest robatori amb força i el van tornar a detenir l’endemà mateix, el dia 30, per haver robat en una parada del mercat la nit del 25 de gener i d’on va sostreure uns 81 euros de la moneda de canvi de la caixa registradora.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 30 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.