JxCAT aposta per desestacionalitzar el turisme amb polítiques específiques

Gemma Geis ha participat avui en una jornada de treball a l'Escala i a Roses

La cap de llista de Junts per Catalunya (JxCAT) a les comarques gironines, Gemma Geis, ha participat avui dilluns en una jornada de treball a l'Alt Empordà, acompanyada dels candidats de la comarca, Ferran Roquer (6), Montse Mindan (12), Miriam Lanero (14) i Josep Maria Bernils (16).

Al matí, Geis ha fet una trobada reduïda amb afiliats i simpatitzants del partit a  l'Escala. Des d'allà ha insistit en el compromís de Junts "en la reactivació econòmica del sector turístic, amb polítiques específiques per fomentar-ne la desestacionalització".

 "L'Escala i l'Alt Empordà tenen un gran patrimoni cultural, històric, paisatgístic i gastronòmic. Cal posar-lo en valor i treballar en aquestes polítiques que ens permetin, a més, impulsar un turisme de qualitat, que generi un major retorn econòmic en el territori. Aportar valor afegit, més formació, més innovació, més talent serà clau per aprofitar aquest potencial", ha destacat la candidata.

Geis ha assenyalat que des de Junts es posa l'accent en "l'escolta activa i el coneixement del territori". "Aquesta crisi ha evidenciat la necessitat de governar de manera diversa les comarques gironines, atenent la seva especificitat, per poder-les acompanyar amb les polítiques que es faran des del Parlament", ha indicat.

"Nosaltres estem al costat de la gent, tenim el lideratge del president Puigdemont, que és un lideratge internacional, que obre portes, i també comptem amb una candidata, Laura Borràs, que esperem que sigui la primera dona presidenta de la Generalitat. Una dona amb gran empatia, capacitat de sumar, d'assumir l'autocrítica", ha recordat.

A la tarda, Geis i els candidats de l'Alt Empordà s'han reunit amb empresaris a Roses.