Detingut un jove per robar en un pis a Figueres i un supermercat a Llançà

El detingut és un noi de 20 anys que ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 29 de gener, un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en un pis i l’altre en un establiment comercial.

El primer dels fets va succeir el dia 18 de desembre, quan la policia va saber que s’havia produït un robatori en un domicili, al carrer Fortià de la població de Figueres. L’autor va forçar el bombí de la porta principal i va sostreure joies mentre la propietària es trobava fora de l’immoble.

Durant la matinada del dia 24 de desembre, a la població de Llançà, es va produir un robatori a l’interior d’un supermercat. El lladre va trencar la porta de vidre per accedir a l’interior i va sostreure dues caixes enregistradores i  diners en efectiu.

Davant els fets, els agents de la comissaria de Figueres van iniciar una investigació per determinar qui podia ser l’autor.

La investigació va concloure el passat 29 de gener amb la localització i detenció, a Figueres, del presumpte autor dels dos robatoris. El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.