Un caçador fereix un ciclista d'un tret a la cama, durant una batuda del senglar a Massanes

Els Mossos i els agents rurals investiguen els fets i han comissat l'arma

Un caçador ha ferit un ciclista d'un tret a la cama quan circulava de Massanes (Selva) a Riu Clar. Els fets han passat aquest dissabte cap a quarts d'una del migdia quan, per causes que s'investiguen, l'home ha disparat contra el ciclista i l'ha ferit a la cuixa i a la mà. El caçador estava participant en una batuda del senglar que es feia a a la localitat.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ja que es tracta d'una zona muntanyosa i de difícil accés. El ciclista va ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'avís als Mossos el va donar els mateixos caçadors al adonar-se de l'accident.

Quan els agents han arribat on hi havia el ferit van comissar l'arma del caçador li i van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar negativa. L'home circulava amb la bicicleta per un camí quan de sobte ha rebut el tret que l'ha tocat a la cama i l'ha fet caure. Com a conseqüència del cop també ha rebut una ferida a la mà. Ara els Agents Rurals i els Mossos investiguen les causes del succés. Inicialment es tracta com un accident, si bé no es descarta que pugui haver-hi hagut imprudència per part del caçador, fet que caldrà investigar.