Bassa, a la sortida de la presó: ''Cada persona que es queda a casa és un vot del 155''

L'exconsellera diu que estan a l'espera de què farà "la fiscalia del PSOE"

L'exconsellera de Treball, Dolors Bassa, ha demanat el vot independentista a la sortida de la presó del Puig de les Basses i ha demanat mobilització perquè "cada persona que es quedi a casa és un vot que va al 155". "Ens diuen el quan però no ens diran el què", ha afegit en relació a la data de les eleccions.

Bassa ha dit que els independentistes han de tornar a guanyar a les urnes per demostrar que no els fan "por". Sobre el tercer grau i el possible recurs, ha dit que estan a l'espera de què fa "la fiscalia que afina el PSOE" però que surt "contenta" i amb "empenta". En aquest sentit, ha dit que la via per als presos, els "exiliats i els represaliats" és "l'amnistia".

En aquest sentit, Bassa ha dit que la sortida es produeix amb la "incertesa de saber què passarà i què farà la fiscalia del PSOE aquesta vegada". "No sabem si tornarem a entrar o si es farà el que seria de justícia que és que sortíssim al carrer", ha afegit. En relació a això, ha dit també que el que seria "lògic" per als presos, els "exiliats i els represaliats" seria "l'amnistia".

L'exconsellera ha aprofitat també per fer una crida a la mobilització: "Cada persona que es quedi a casa és un vot que va al 155 i ens diuen quan però no ens diran el què", ha insistit. "Per tant, anem a votar, fem vot independentista perquè hem de tornar a guanyar", ha afegit. I és que, segons Bassa, això permetrà "demostrar que a les urnes és on guanyem i que no ens fan por encara que ens diguin la data".

D'altra banda, l'exconsellera ha dit que participarà en els actes de campanya i que intentarà estar "arreu" per agrair les cartes i els gests de suport" però que aquest primer cap de setmana el dedicarà a la família.