Detinguts dos joves per robar a quatre menors durant la festa major d'Anglès

La investigació arran d'aquests fets ha permès la detenció de dos homes més

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 4 de setembre Walid E. A. de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sils (Selva), i Alí F. de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí d'Anglès com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els passats dies 1 i 2 de setembre, coincidint amb la festa major d'Anglès, es van produir quatre robatoris amb violència i intimidació a menors d'edat del municipi. En tots els casos, els autors sempre eren dues persones que anaven amb la cara tapada i amenaçaven a les víctimes amb un pal de fusta per tal robar els diners i els telèfons mòbils que duien.

Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre detenir el 4 de setembre a la població d'Anglès (La Selva), Walid E. A. i Alí R. com a presumptes autors dels quatre robatoris amb violència i intimidació.

Els detinguts, dels quals Walid E. A. tenia antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 6 de setembre i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Més detencions relacionades

La investigació va continuar per esbrinar si hi havia més persones implicades en els robatoris. Poc després es tenia coneixement que una tercera persona, Abdelkrim A., havia venut un dels mòbils sostrets la nit del dia 2.

Així mateix es va constatar que, presumptament, seria responsable juntament amb una quarta persona, Adil E. O., de tres robatoris amb força comesos la nit del 27 d'agost a Anglès. Aquests fets es van cometre en un supermercat, en una oficina de Correus i a l'interior de l'església del municipi.

La segona fase de la investigació va poder resoldre els tres robatoris amb força i va aconseguir la detenció, la tarda del 19 de setembre, de Adil E. O., de 21 anys, i Abdelkrim A., de 30 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns d'Anglès, com a presumptes autor dels tres delictes de robatori amb força.

Un cop detinguts els investigadors van trobar indicis per poder imputar a Adil E. un altre robatori comès el passat 7 de març a l'interior d'un domicili d'Anglès.

Aquests dos detinguts, que tenen antecedents, van passar el 21 de setembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.