Roses instal·la reductors de velocitat a l'avinguda de Rhode

S'han situat en les zones "més problemàtiques"

La brigada municipal de l’Ajuntament de Roses (Alt Empordà) està treballant en la instal·lació de reductors de velocitat al llarg de l’avinguda de Rhode. Amb aquesta actuació, es vol millorar la circulació en aquesta via i evitar que els vehicles circulin amb excés de velocitat, vetllant per la seguretat dels conductors i vianants.

L’actuació respon a diverses demandes de ciutadans que han sol·licitat a l’Ajuntament mesures que evitin que els vehicles circulin per aquesta important via de la població a una velocitat inadequada. Els reductors s’estan instal·lant als diferents punts al llarg de l’avinguda que presentaven una principal problemàtica.

Fins al moment ja s’han instal·lat reductors entre el moll comercial i el segon moll i, actualment, els operaris de la brigada treballen entre la rotonda del port esportiu i del port pesquer. Les actuacions finalitzaran amb la instal·lació de reductors entre la riera Ginjolers i la plaça Sant Pere i, finalment, també està previst instal·lar-ne properament a l’avinguda Montserrat.