Comença el procés participatiu previ a la redacció del projecte pel nou Institut Salvador Sunyer de Salt

Ahir es va ratificar la compra del terreny de 7.500 metres quadrats

Representants de l’Ajuntament de Salt, del Departament d’Educació de la Generalitat i de l’Institut Salvador Sunyer han iniciat aquest dimarts el procés participatiu per establir les necessitats pedagògiques i d’espai que cobrirà el nou centre que se situarà entre el Parc Monar i l’escola la Farga.

Precisament ahir el ple de Salt va ratificar la darrera adquisició de terrenys, amb una superfície total de 7.500 metres quadrats, una operació que ja permetrà cedir els terrenys a la Generalitat i iniciar la redacció del projecte i la posterior construcció de l’equipament.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “amb els terrenys que posarem a disposició d’Educació podrem accelerar el projecte perquè, al mateix temps, es treballi paral·lelament en el nou edifici del Gegant del Rec. Continuem avançant perquè els centres deixin els mòduls prefabricats i es puguin fer realitat els nous edificis”.

Per la seva banda, el regidor d’Educació del municipi, Fermí Cunill, afegeix que “el procés que iniciem avui ha de servir perquè tots els agents implicats puguem resoldre les necessitats de l’institut i del municipi i, en aquest sentit, hem de destacar que el nou equipament també disposarà espais per a l’Escola d’Adults, una vella reivindicació a la qual donarem resposta”.