Cinc detinguts, quatre d'ells menors, per entrar a robar en un habitatge de Palafrugell

Es van endur una televisió i dos ordinadors portàtils

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va rebre una trucada el passat diumenge a les 18:30h d'un veí que informava haver vist un grup de joves que sortien de l’interior d’un domicili amb diversos objectes sostrets, els quals havien marxat corrents en direcció al càmping Tamariu.

Una dotació es va dirigir al lloc del fets a través del camí vell de Tamariu mentre una altra ho feia per l’accés principal. Al cap de pocs minuts, els agents que circulaven pel camí vell van poder localitzar a cinc joves que coincidien amb la descripció. Aquests, al veure als agents, van fugir en totes direccions, endinsant-se al bosc a l’alçada de la Font d’en Cruanyes.

Els agents van fer recerca pel bosc i van localitzar els joves ràpidament. D’aquesta manera es van recuperar els objectes que, posteriorment, va reconèixer el propietari de l’habitatge, que concretament era una televisió de 32 polsades i dos ordinadors portàtils.

Els cinc responsables del presumpte robatori van ser detinguts, dels quals quatre eren menors d’edat. La majoria d’aquests joves son coneguts de fets similars realitzats en anterioritat i són veïns del municipi.

Aquesta actuació es va realitzar amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i els joves, un cop detinguts, es van traslladar a La Bisbal d’Empordà.