Els establiments de Figueres poden adherir-se demà a la campanya que repartirà 200.000 euros en descomptes

El consistori posa en marxa la iniciativa per tal d'incentivar el consum en el comerç local

Els establiments de Figueres (Alt Empordà) poden adherir-se a la campanya “Comprem a Figueres” a partir de demà. Aquesta iniciativa, organitzada pel consistori per fomentar la compra al comerç local, consisteix en incentivar la compra al comerç i als establiments locals que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia.  Es destinaran un total de gairebé 200.000 euros per a vals de descompte de 10 euros. Les persones empadronades a Figueres d'entre la franja d'edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més (fins a data 31 de desembre de 2020), podran adquirir dos vals de 10 euros per a destinar al comerç i establiments locals.

Per tal d'utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra mínima de 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar a partir del 15 de febrer, telemàticament, a través de la plataforma online o físicament, a l'Oficina de Turisme.

 Els establiments es podran adherir a la campanya a través d'un formulari al web del 15 al 30 de gener. Els adherits a la campanya disposaran d'un cartell identificatiu. No poden tenir més de 49 treballadors, han d'estar donats d’alta en algun dels epígrafs admesos i han d’estar ubicats a Figueres.

 La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril. Compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.