Detingut un home que va punxar les rodes d'una quinzena de vehicles a Palafrugell

L'arrestat va confessar a la policia que "estava malalt"

Agents de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) van detenir el responsable d'haver provocat la punxada de diverses rodes, de forma massiva, a vehicles estacionats al barri de Vilaseca-Bruguerol del municipi.

En concret, la Policia Local el buscava des fa uns dies, quan es va assabentar de les queixes veïnals reiterades i de rebre una quinzena de denúncies alertant d’aquests fets. Tots els afectats eren propietaris de vehicles que estaven estacionats al carrer Balmes i a l’entorn d’aquest carrer palafrugellenc.

El passat 12 de gener, quatre agents de la Policia Local van establir un dispositiu amb l’objectiu de localitzar el principal causant de les punxades de rodes durant els últims dies. Així, finalment van veure com un veí del mateix carrer Balmes sortia del seu domicili, s’acostava fins un Opel de color gris i s’ajupia amb una actitud que va aixecar sospites. Els agents, que van actuar ràpidament, el va poder interceptar, agafar l’objecte punxant que duia al damunt (unes tisores de cuina d’acer) i procedir a la seva detenció immediata.

El detingut, un home de 72 anys i veí de Palafrugell, va esmentar als agents que es trobava “malalt i que necessitava punxar les rodes”, mentre, al mateix temps, confessava que havia punxat les rodes de més de 12 vehicles.

Els agents, veient la situació el van traslladar al CAP perquè tingués l’atenció especialitzada necessària i un cop visitat, el detingut va ser traslladat a les dependències policials.