L'empresa gironina Tradeinn incrementa un 53% la facturació el 2020

Arriba als 288 MEUR, 100 més que l'any passat

L'empresa gironina Tradeinn, especialitzada en la venda de material esportiu a través d'internet, ha augmentat un 53% la seva facturació. En concret, aquest 2020 ha estat de 288 milions d'euros (MEUR), 100 més que el 2019.

Des de l'empresa reconeixen que han superat les expectatives que s'havien fixat, i que contemplaven arribar als 250 MEUR. El fundador i CEO de Tradeinn, David Martín, reconeix que els ha sorprès aquest increment ja que fa poques setmanes no esperaven arribar als 288 MEUR que han acabat facturant aquest darrer any. Ara, Tradeinn té previst ampliar la seva seu dels 15.000 metres quadrats actuals als 35.000. L'empresa té setze botigues de venda en línia més de cinc milions de clients i 1,3 milions d'articles.

Cadascuna de les botigues està especialitzada en una disciplina esportiva: Diveinn.com (busseig i submarinisme), Trekkinn.com (muntanya i senderisme), Bikeinn.com (ciclisme), Smashinn.com (tennis i pàdel), Snowinn.com (esquí), Swiminn.com (natació), Motardinn.com (equipament per a motoristes), Waveinn.com (nàutica i pesca esportiva), Runnerinn,com (running), Goalinn.com (futbol i esports d'equip), Dressinn.com (moda), Traininn.com (fitness), Xtremeinn.com (esports extrems), Kidinn.com (esports i moda infantil) i Outletinn.com (un outlet especialitzat).