El festival NEU! de Girona manté la programació i arrenca diumenge

L'esdeveniment ajorna dues de les actuacions al març

El festival no internacional de música i altres arts NEU! arrencarà aquest diumenge amb l'actuació de Nico Roig a l'Auditori de la Mercè, a Girona, en sessió doble a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre.

Les restriccions a la mobilitat derivades de la covid-19 han provocat que l'organització hagi decidit ajornar dos dels concerts previstos per aquest cap de setmana: el de Tona Gafarot, previst per aquest divendres, que es trasllada al 4 de març, i el de Lorena Álvarez. En relació a Gafarot, es farà la devolució de les entrades als compradors i ja es poden adquirir els nous tiquets. El festival està buscant nova data per a l'actuació d'Álvarez.

El festival continuarà el cap de setmana que ve amb l'actuació de 'b1n0' (acompanyats per Núria Graham, PHOAC, Adriano Galante de Seward), el 23 de gener a l'Auditori; i un concert en acústic de Mazoni, repassant els seus grans èxits, el 24 de gener a La Mercè. Aquesta actuació ja ha esgotat les entrades disponibles.

El festival abaixarà el teló l'últim cap de setmana de gener amb dues propostes més: el documental 'Paco Loco Viva el Noise' sobre el polifacètic productor, el 29 de gener al Cinema Truffaut i una producció de ZA! & la TransMegaCobla, a l'Auditori el 30 de gener.

Malgrat les restriccions actuals, l’organització ha decidit mantenir la seva programació "amb la certesa" que "la cultura és segura" i per donar suport al sector cultural.