Detingut per robar a 42 trasters, pàrquings comunitaris i a l'interior de vehicles a Girona

La investigació segueix oberta i no es descarten noves detencions

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 7 de gener un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor de quaranta-dos delictes de robatori amb força a l’interior de trasters, tres delictes de robatori amb força a l’interior de pàrquings comunitaris i dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles.

El primer dels fets es va produir el dia 17 d’octubre, entre les vuit del matí i les dues de la tarda, en un aparcament comunitari situat al carrer Narcís Blanch de Girona. Algú va forçar la porta d’accés per a vianants i, un cop dins, va robar a l’interior de diversos vehicles per sostreure els objectes de valor.

Entre els dies 24 i 25 de novembre es va produir un altre robatori en un pàrquing comunitari del carrer Campcardós. Després de forçar la porta d’accés, van robar a l’interior d’un vehicle i dins de diversos trasters, d’on van sostreure quatre bicicletes i diversos objectes de valor.

L’últim fet va passar el mateix dia 25 de novembre, a l’aparcament comunitari amb accés pels carrers Rutlla, Joan Reglà i Baldiri Reixac. En aquesta ocasió van forçar les portes de quaranta-dos trasters, dels quals van sostreure bicicletes i eines, principalment.

Arran dels fets es va iniciar una investigació durant la qual els mossos van determinar que els robatoris podien haver estat perpetrats per les mateixes persones. Les indagacions policials van portar a la detenció, el passat 7 de gener, d’un home presumptament relacionat amb els fets.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 8 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.