Abertis activa un dispositiu a l'AP-7 per fer front a les possibles nevades dels propers dies

Es recomana no fer desplaçaments innecessaris

Autopistas, companyia de el Grup Abertis, ha activat el dispositiu de vialitat hivernal a les autopistes AP-7, AP-2 i C-32 per fer front a l'alerta per nevades prevista per als pròxims dies. El dispositiu es coordina des del Centre d'Operacions i Seguretat Viària de Granollers que monitoritza el trànsit d'aquestes vies.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) i el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) s'esperen acumulacions de neu per damunt dels 600 metres. Davant d'aquesta previsió, Autopistas posa en marxa aquest dispositiu amb l'objectiu de garantir la seguretat dels conductors, i aconsella evitar els desplaçaments mentre duri l'alerta de el cap de setmana. Davant desplaçaments forçosos, recomana informar-se abans de sortir de l'estat de la via i de l'obligatorietat de portar cadenes.

Així mateix, Autopistas amplia a partir de demà i durant el cap de setmana el servei d'atenció i informació a client a 24h (902 20 03 20/934 927 827) i posa a disposició de tots els usuaris informació del trànsit en temps real perquè coneguin de primera mà qualsevol incidència que es produeixi a la via. Tota la informació de l'autopista es pot consultar també a través del web, canal de Twitter (@infoautopistas) i l'App autopistes en ruta. Un cop a l'autopista pot consultar la informació de l'estat de la pista en els panells informatius situats al llarg de la via.