Aturat un tren amb passatgers atrapats al seu interior a Camallera per una avaria

Protecció Civil ha activat la prealeta del pla Ferrocat

[ACTUALITZAT 9:50h] Un tren amb passatgers al seu interior han quedat atrapats a l'alçada de Camallera (Alt Empordà) després d'una avaria que s'ha registrat a la línia R11 que uneix Barcelona amb Portbou a les set del matí d'avui.

Protecció Civil ha activat la prealeta del pla Ferrocat i des d'Adif estudien ara de quina manera poden desallotjar els usuaris de dins el comboi. En una piulada a Twitter, la concessionària del servei ha avançat que fruit de l'avaria es produiran retards que poden superar la hora mentre que el servei ha quedat totalment interromput entre Sant Miquel de Fluvià i Girona.

Finalment, cap als voltants d'un quart de nou del matí, tècnics d'Adif han aconseguit posar en funcionament el comboi que ha reprès la marxa amb els passatgers al seu interior en direcció a Girona. Amb tot, a les 8.49 hores el mateix tren s'ha tornat a aturar a Bordils novament per una incidència a la catenària. En aquest punt s'han transbordat els 15 passatgers que hi havia. Des de les 9.00 hores es circula per una sola via i s'ha gestionat el servei alternatiu per carretera.

Protecció Civil ha desactivat la prealerta del pla Ferrocat pels voltants de tres quarts de nou.