Mor una dona en una topada frontal entre dos vehicles a l'N-II a Vidreres

Quatre persones més van resultar ferides menys greu

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un accident mortal a la carretera N-II a l’altura de Vidreres (Selva). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.35 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van col·lidir frontalment. Com a conseqüència de la topada, la passatgera davantera d’un dels vehicles va resultar ferida greu i va ser evacuada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort posteriorment. Es tracta d’A. A. A, de 55 anys d’edat i veïna de Barcelona. En l’accident hi va haver quatre persones més que van resultar ferides menys greu i van ser traslladades al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que van realitzar tasques d’excarceració i set ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’N-II va estar totalment tallada fins a les 21.00 h, quan es va obrir un carril i es va poder habilitar pas alternatiu. La circulació va quedar totalment normalitzada a les 21.40 h.

Aquesta és la primera víctima mortal a les carreteres gironines des de que ha començat l'any, la segona a Catalunya després que l'1 de gener un motorista de 31 anys va morir a la C-32 al seu pas per Sant Boi de Llobregat (Barcelona).