Entren a robar en una casa de Vilobí d'Onyar i un dels lladres acaba ferit per un tret a la cama

Els Mossos estan investigant el cas per trobar els altres assaltants

Uns homes han entrat a robar en una casa d'una urbanització de Vilobí d'Onyar (Selva) aquest dissabte a la matinada, intimidant els amos. Els fets han tingut lloc a la matinada quan un grup d'homes ha entrat en una casa del carrer Avellaner número 18, de la urbanització Cal Ferrer i Pagès. Els propietaris de la casa estaven dormint i els lladres els han intimidat amb una arma blanca.

En aquell moment, l'amo ha agafat una escopeta que tenia a casa i ha disparat contra un dels lladres, ferint-li la cama. L'home té llicència d'armes i és un caçador habitual. La resta de lladres han fugit amb un cotxe. La família ha trucat el 112 cap a dos quarts de sis de la matinada per alertar de la situació i els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

Els assaltants han fet un tall amb una falç molt petita a la mà, que ha acabat amb quatre punts. La víctima ha anat fins a l'Hospital de Santa Caterina de Salt (Gironès) i ja ha rebut l'alta. L'amo de la casa també ha petit una rascada molt lleu al cap amb la mateixa falç, mentre els assaltants els intimidaven quan han entrat.

El lladre que ha rebut el tret d'escopeta a la cama se l'han emportat fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Durant el matí, l'home ha estat operat d'urgència. Tot i estar en estat greu, no es tem per la seva vida. Els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació per saber què ha passat i també per intentar identificar la resta d'assaltants que han fugit.