Un ferit greu i 15 veïns desallotjats en l'incendi d'un local a Girona

L'home va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Vall d’Hebron

Els Bombers han rebut un avís a les 21:59 hores d'ahir per un incendi al local posterior d’un bloc de pisos de la plaça Grup Germans Sabat de Girona. A l’arribada dels efectius, que van mobilitzar cinc dotacions, van trobar una persona amb cremades de gravetat a l’exterior del local, a la plaça. Va ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i va ser evacuat amb helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

A l’interior del local, d’uns 50 metres quadrats, hi havia molt material que es va anar retirant a l’exterior per facilitar les tasques d’extinció. A les 22:24 hores els Bombers ja donaven el foc per controlat. Es van revisar els locals del costat, que no van quedar afectats, i es va ventilar i revisar els pisos del bloc, ja que l’escala havia quedat afectada pel fum.

Poc després de les 23.00 hores es va deixar retornar una quinzena de veïns que s’havien evacuat. També es fer una inspecció als pisos dels sis veïns que s’havien confinat a l’interior dels seus domicilis.

Al lloc de l’incident es van desplaçar també dotacions de Mossos d’Esquadra, de Policia Municipal i cinc ambulàncies del SEM.