Ingressa a presó un home per un robatori violent en una perfumeria d'Olot

La treballadora va patir lesions al braç fruit de l'enfrontament amb el lladre

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 17 de desembre, un home de vint anys, de nacionalitat britànica i veí de Mieres (Garrotxa), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial.

Els fets es remunten al passat dia 16 de desembre de 2020 quan els mossos van tenir coneixement  que dos dies abans en una perfumeria de la població d’Olot s’hauria produït un robatori amb violència i intimidació.

Concretament el dia 14 de desembre cap a les set de la tarda, un home va entrar a la perfumeria i va agafar un perfum de l’estanteria, la treballadora que ja coneixia a aquest home per furts anteriors, va intentar agafar el perfum per tal que no se l’emportés i es va produir un forcejament.

L’home va estirar de la fragància  per emportar-se-la ocasionant lesions al braç de la treballadora i va fugir del lloc. Després d’aquests fets, la responsable va trucar a la policia i aquesta va fer recerca però no van poder localitzar a l’autor del robatori.

El dia 17 de desembre es va produir la detenció de l’autor quan aquest es va presentar a comissaria. L’home, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 18 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó.