Mor electrocutat un home mentre descarregava pinso a Masarac

La mànega de la sitja ha tocat el tendal elèctric

Un nou accident laboral, el segon en dos dies, es produeix a les comarques gironines. En aquesta ocasió ha ocasionat la mort d'un home que s'ha electrocutat mentre descarregava pinso des de dalt d'un camió en una granja porcina a Masarac (Alt Empordà), segons han informat els Mossos d'Esquadra.

L'incident ha tingut lloc pels voltants de les dotze del migdia quan la mànega de la sitja ha tocat el tendal elèctric d'una torre propera.

El camió es trobava estacionat dins el nucli a prop de la carretera GIV-6026 on enllaça amb la GI-602. Dos ciclistes que passaven pel lloc dels fets haurien iniciat reanimació guiats pel 061.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per salvar-li la vida. També hi eren presents efectius dels Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra que investiguen els fets que ja han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La víctima és un veí de Banyoles de nacionalitat espanyola i 50 anys.