L’Espai Gironès dona jocs i joguines al Casal dels Infants de Salt, dins la campanya solidària de Nadal

Per cada compra de 30 euros, 5 van a l'IDiBGi

L’Espai Gironès ha donat avui jocs i joguines al Casal d’Infants de Salt, dins la campanya solidària de Nadal, que va començar divendres 4 de desembre, aquest any centrada en la lluita contra la covid-19, tot i que també en altres accions com l’entrega d’aquestes joguines als nens i nenes del Casal.

S’ha fet entrega entre d’altres, jocs de taula Just One, Stratego, Simon, Aventureros al Tren, Sequence Tour i Codi Secret; cubs Rubik, jocs de cartes Uno i telescopis. És la segona vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Casal d’Infants en accions solidàries. El centre comercial tindrà oberts els diumenges 27 de desembre 3 i 10 de gener.

Recordem que aquest anys es farà una donació al projecte de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Josep Trueta (IDiBGi) per desenvolupar una nova teràpia per evitar l’accés del virus als pulmons. El projecte és del grup de replicació cromosòmica encapçalat pel doctor Jordi Frigola. Per cada targeta regal de 30 euros o més que es compra a l’Espai Gironès, el centre comercial en regala una de 10 euros i va sumant, per cada compra, 5 euros a aquesta iniciativa de recerca.  Les targetes regal no caduquen fins el desembre de 2021. El repte és fer una donació de 10.000 euros. És la desena campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès.

L’Espai Gironès ha invertit en plans de seguretat sanitària, que estan avalats per una empresa de certificació Bureau Veritas. Des del centre es remarca l’efectivitat de les mesures contra la covid-19: control del flux de trànsit i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen.