Condueix amb una roda sense pneumàtic, beguda i amb el carnet retirat a Maçanet de la Selva

La conductora, que es va negar a fer la prova d'alcoholèmia, va quedar detinguda

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 15 de desembre, una dona de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sils, com a presumpta autora de diversos delictes contra la seguretat viària: per conduir amb el permís suspès per resolució judicial, sota els efectes de l’alcohol, per negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i per resistència als agents de l’autoritat

Els fets van passar el mateix dia, al voltant de les deu de la nit, quan els mossos van rebre un avís per un accident de trànsit a la C-35, al punt quilomètric 80, dins del terme municipal de Maçanet de la Selva. La conductora, que va resultar il·lesa i es trobaria sota els efectes de l’alcohol, va continuar la marxa.

Durant l’operatiu de recerca del vehicle accidentat, els agents van observar un vehicle que circulava amb una roda davantera punxada, l’altra sense pneumàtic i amb danys al lateral dret.

A dos quilòmetres de distància, la dotació va aturar el vehicle, que presentava indicis evidents d’haver patit un accident, i va requerir a la conductora la seva identificació per fer-li la prova d’alcoholèmia. La dona es va negar a sotmetre’s a la prova de manera irrespectuosa i gens col·laboradora.

A més,  van comprovar que tenia el permís retirat judicialment des del gener d’aquest any fins al 2022.

La detinguda, que té antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.