La Diputació de Girona esborra les piulades on atacaven al vicepresident primer del Parlament

L'ens tillava a Josep Costa de ser un "ignorant"

La Diputació de Girona ha esborrat les piulades que va publicar ahir al vespre atacant al vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa (JxCat), per un comentari d'aquest últim en contra de la Diputació de Barcelona.

El diputat va assegurar dissabte passat a primera hora de la tarda que la Diputació (fent referència a la de Barcelona) "no és la tercera institució del país", sinó que "és la primera que ha de desaparèixer, com ja preveu l’Estatut", va reblar en al·lusió a la moció que ERC pensava presentar contra la presidenta de l'ens, Núria Marín.

Amb tot, no va ser fins ahir a última hora del vespre que no va rebre la sorprenent resposta per part del perfil oficial de la Diputació de Girona, on deia mostrar-se sorpresos i decebuts per la "ignorància" de Costa arran de les seves afirmacions. No només això, també li va explicar que visiti l'ens per conèixer què s'hi fa assenyalant que "n'oferim a escolars i les explicacions es poden ajustar al vostre nivell".

Els atacs no van quedar allà sinó que van prosseguir en tres piulades més on encomanaven al vicepresident a seguir la Diputació de Girona a les xarxes i consultar el web, "entenem que ja ho sabeu fer", li disparen.

Finalment el perfil oficial assegura que "és vergonyós que personatges com vós ocupeu un lloc tan preeminent a la Mesa del Parlament".

Per la seva banda Costa ha dit no sentir-se decebut ni sorprès de "veure com la gent perd els papers per sectarisme o per nervis preelectorals" mentre que lamenta que la resposta arribi "amagant-se" darrera "un perfil institucional" per a atacar-lo. En aquest sentit ha promès que avui demanarà el cessament de la persona autora de les piulades.

La darrera reacció a la resposta de la Diputació de Girona ha arribat aquest matí per part de l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que ha considerat "inaudit" que "es d’un compte institucional es respongui amb aquest to a un ciutadà que, a més, és vicepresident del Parlament de Catalunya".