Madamme Mustash presenta ''Neurones'' al Teatre Municipal de Roses aquest diumenge

L'artista protagonitzarà el concert que es va anul·lar per la pandèmia

Madamme Mustash arriba aquest diumenge 13 de desembre al Teatre Municipal de Roses (Alt Empordà) en la presentació del seu tercer disc que porta per nom "Neurones" i complementa a l'anterior "Batecs".

El concert arriba després de diverses cancel·lacions que han tingut lloc al llarg de l'any degut a la pandèmia del coronavirus i se celebrarà en format de banda.

Mentre amb "Batecs" l'artista va mostrar la seva part més emocional, a "Neurones" hi plasma la vessant més racional. Mustash alternarà temes d'ambdós treballs en un concert que està previst tingui una durada de 90 minuts aproximadament.

A l'escenari l'acompanyaran David Turró al piano, Tobias Stein al saxo i finalment Mireia Hurtado i Feli Cabas a les veus.

El concert donarà inici a les sis de la tarda i encara queden entrades a la venda per un preu de 8 euros que es poden comprar anticipadament a través del web del Teatre Municipal.

Una vida artística

Madamme Mustash és l'alter ego d'Anna Gratacós (Roses, 1984), una jove que es va iniciar en el món de l'art en ple a adolescència quan en 15 anys ja va començar a composar les primeres cançons. Multidisciplinària, va alternar la música, el teatre i la pintura, decantant-se per aquesta última i estudiant l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot.

Allà es va adonar que la seva veritable vocació era la música, així que va abandonar els estudis per entrar al Liceu de Barcelona per a formar-se a l'Aula de Música Moderna i Jazz, estudis que, tal vegada, va deixar després de tres anys i mig per a començar una carrera musical amb el grup Aurania, amb qui van publicar dos discs; "Somrient" i "Adéu".

Després de deu anys la banda es va dissoldre i Gratacós va publicar el seu primer llarga durada sota el nom artístic de Madamme Mustash i que portava per títol "Hoy" amb temes en català, castellà i francès. A partir d'allà l'artista ha presentat els seus dos últims treballs; "Batecs" i "Neurones", on el darrer es podrà escoltar a Roses aquest diumenge.