Tres detinguts per robar en un habitatge de Llançà

Van saltar un mur de tres metres per accedir-hi

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre el 24 de novembre i l’1 de desembre dos homes i una dona, d’entre 19 i 54 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, veïns de Llançà (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

Els fets van succeir la matinada del dia 21 de juny en un domicili del carrer Bateria de la població de Llançà. Uns lladres van accedir a l’interior d’un habitatge, després de saltar un mur d’uns tres metres. Un cop dins de l’immoble van regirar les diferents estances i van sostreure documentació, rellotges i un armer.

Fruit de la investigació, els mossos van esbrinar que el robatori havia estat perpetrat per tres persones. Les indagacions posteriors van permetre identificar els presumptes autors del robatori, els quals van ser detinguts entre el 24 de novembre i l’1 de desembre.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, a l’espera de ser citats per l’autoritat judicial que instrueix el cas.