Una joguina eròtica permet tenir relacions a distància amb la parella

L'aparell es vendrà on-line a partir de demà a tot l'Estat i estan negociant amb països com ara EUA, Japó i Itàlia

La joguina utilitza tecnologia com ara Bluetooth i Internet, dues opcions que permeten interactuar amb un altre usuari encara que estigui a l'altre punta del món. El fet de no necessitar cap cable i anar amb piles -té una autonomia de fins a cinc hores- facilita, segons els seus creadors el seu ús. El disseny, a càrrec d'Andreu Carulla, busca la discreció i la modernitat. "El pots tenir al costat de l'ordinador i les visites es pensen que és un ambientador", explica Narcís Bosch, que és director de cinema pornogràfic i el que va tenir la idea ara fa uns sis anys.

La innovació del producte rau precisament en la capacitat de transmetre sensacions i carícies de forma telemàtica de forma instantània, un fet que suposa una autèntica "revolució", segons paraules del director comercial, Oscar Martí. A banda d'utilitzar-lo en parella, també s'ha dissenyat una xarxa social a través de la qual els usuaris que vulguin podran interactuar amb d'altres d'arreu del món. A més, asseguren que el prototip té encara "infinitat de possibilitats" i ja estan estudiant altres versions per treure més endavant.

Patent gironina i fabricació xinesa

La patent i l'empresa és 100% gironina però la fabricació s'ha hagut d'encarregar a la Xina per reduir els costos de producció. Martí assenyala que la primera opció va ser fabricar-la aquí però van haver-ho de descartar perquè encaria molt el producte fins al punt que hauria costat dues o tres vegades més. Són conscients que és una època complicada i que la gent no pot destinar un pressupost molt elevat a aquest tipus de joguines. Sortirà a la venda a partir de demà per 160 euros (incloent transport i IVA).

Per la seva banda, el dissenyador industrial de la joguina ha recalcat que aquest és un producte d'alta qualitat que va molt més enllà del concepte d'un vibrador. "És un microordinador", assenyala, alhora que defensa que servirà per "democratitzar" un objecte que encara és molt tabú a la societat actual.

Es presentarà al Saló Eròtic de Barcelona

La presentació oficial s'ha fet aquest dijous al restaurant Mas Marroch de Vilablareix (Gironès), amb la presència del director del Salò Eròtic de Barcelona, Juli Simón, que ha anunciat que el certamen estarà patrocinat per Klic-Klic. L'empresa també farà una presentació del producte en el marc del certamen que es fará el pròxim octubre. Simón ha assegurat haver-se quedat "impactat" amb la joguina i les seves possibilitats, i ha pronosticat que crearà una nova tendència en un mercat que estava "estancat" des de feia deu anys.

El director artístic de la Fura dels Baus, Carlus Padrissa, també ha assistir a l'acte. El primer prototip va anar a parar a mans de la companyia, que de seguida es va mostrar interessada pel seu potencial.