Olot manté el mercat de Nadal, que comptarà amb control d'accés i un 30% d'aforament

Les parades es distribuiran en quatre espais de la ciutat entre el 5 i el 8 de desembre

Amb l'arribada del pont de la Constitució la ciutat d'Olot (Garrotxa) es vestirà de Nadal amb el tradicional mercat amb casetes de fusta. Aquest any es farà del dissabte 5 al dimarts 8 de desembre i comptarà amb quatre espais diferenciats.

Per una banda, hi haurà el Nadal KM0, que es farà a la plaça Major i la gent hi trobarà disset casetes amb productes artesanals fets per productors de la Garrotxa. Es tracta del mercat més consolidat de la ciutat per aquestes festes. A la plaça d'Esteve Ferrer hi haurà el mercat de pessebristes amb sis parades. En aquest espai la gent podrà veure i comprar totes les figures del pessebre fetes de forma artesanal.

Per altra banda, la plaça de la Pia Almoina i el carrer d'Alfons V aglutinaran les casetes amb objectes per decorar la casa durant les festes. Hi haurà deu parades amb tions, arbres de Nadal, pessebres i tot tipus de decoració. Per últim, el mercat d'artesania se situarà al recinte del Firal amb 24 parades de productes diversos: hi haurà pa, embotit, coques, roba i complement, entre d'altres objectes.

A més, el dilluns es traslladarà el mercat setmanal d'alimentació, roba i complements al Firalet, la plaça de Balmes i els carrers adjacents. Amb això es vol donar continuïtat al mercat de Nadal de la ciutat i aconseguir que la gent pugui passejar pels diversos espais.

El mercat de Nadal d'Olot arrencarà amb un doble concert del Pot Petit aquest dissabte 5 al Teatre Principal d'Olot. El primer passi serà a les onze del matí i el segon a les sis de la tarda. En el cas del concert de les onze, les entrades es posaran a la venda a partir del dimarts 1 de desembre a les deu del matí. En el segon, les entrades ja estan exhaurides.