Els Reis d'Orient faran campament a l'Escala i es podran veure en un recorregut amb control d'accés

No hi podrà haver contacte directe

Els Reis d'Orient seran presencialment a l'Escala (Alt Empordà) el proper 5 de gener però no podran tenir contacte directe amb els infants. L'ajuntament del municipi i l'associació Skalamàgica han anunciat aquest dilluns que Ses Majestats arribaran al campament que els seus patges hauran muntat a la plaça Catalunya i que a les quatre obrirà portes. Els nens i nenes –que prèviament s'hagin inscrit- podran iniciar un recorregut per veure'ls fins a les nou del vespre.

L'organització considera que caldrà prioritzar l'assistència de les famílies amb menors de fins a 12 anys però que l'objectiu és que cap nen quedi exclòs i demana "comprensió a la població".

El recorregut tindrà una entrada i sortida diferenciada i un sistema de control per garantir la separació entre els diferents grups, que seran d'un màxim de 10 persones. L'entrada es farà per l'aparcament de la plaça, accedint-hi des del camí Ample, mentre que la sortida es farà per l'accés del carrer Llebeig.

Els infants podran veure de ben a prop els tres Reis i la comitiva però no s'hi podran asseure a la falda com feien habitualment, com a mesura de prevenció per la pandèmia.

Incripcions prèvies

El període d'inscripció per poder participar-hi començarà l'1 de desembre i s'allargarà fins al 14. La jornada també es podrà seguir en directe a través de Canal 10 Empordà, igual que l'encesa de llums que enguany es farà en format virtual i que es podrà veure aquest divendres a partir de les vuit del vespre.