Un home de 58 anys mor a la platja de Sant Antoni de Calonge

També ha mort una segona persona de 76 anys a Cunit (Baix Penedès)

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya (CECAT), ha rebut l'avís a les 12.40 h del migdia que un banyista que es trobava a la vora del mar a la platja de Cunit, acompanyat de la seva dona, s'ha trobat malament. En treure'l fora de l'aigua ha patit una aturada cardiorespiratòria i se l'ha intentat reanimar sense èxit.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els socorristes de l'empresa 'Rescatadores', dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i la funerària.

D'altra banda, pels volts de la una del migdia Protecció Civil ha rebut l'avís que un home que s'estava banyant a la platja de Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge, s'ha trobat malament i al sortir de l'aigua, ajudat pels socorristes de l'empresa 'Proactiva', s'ha desmaiat i ha entrat en parada cardiorespiratòria.

Els socorristes li han practicat les maniobres de reanimació fins que han arribat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals han continuat amb la maniobra però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Fins a la platja s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, dues patrulles de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i la funerària.

Amb aquestes dues ja són 22 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes. La darrera, un home de Lleida de 74 anys, va morir ofegat dimecres a la platja de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès).