Tres detinguts, un d'ells menor, per apunyalar un jove prop de l'estació de Girona

El seu objectiu era robar les bicicletes i motxilles d'un grup d'adolescents

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves per agredir-ne un altre amb un ganivet a prop de l'estació de trens de Girona. Els fets van tenir lloc aquest diumenge pels voltants de les nou del vespre, quan un grup de nois va intentar robar les motxilles i les bicicletes a un altre.

Enmig de la baralla, la víctima va rebre diverses ganivetades i va haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital Josep Trueta, on es recupera de les ferides. Aquest diumenge, poc després de l'atac, els Mossos ja van detenir una noia ucraïnesa de 18 anys. I avui han detingut dos joves més, un d'ells menor. Tots dos són de procedència magribina. Se'ls acusa dels delictes de lesions i temptativa de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge, pels voltants de les nou del vespre, a la zona de la plaça Joan Brossa (propera a l'estació del tren convencional i el TAV). Dos grups de joves es van enfrontar perquè un va voler robar les motxilles i les bicicletes als integrants de l'altre.

Durant la discussió, els assaltants van agredir un dels nois de l'altre grup amb un ganivet. El van punxar a l'esquena, al glutis i a una cuixa. La víctima va haver de ser traslladada d'urgència amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta, on es recupera de les ferides.

Fins al lloc dels fets hi van anar diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Ahir a la nit, la policia ja va detenir una noia ucraïnesa de 18 anys per haver participat a l'agressió. I aquest dilluns al matí, els Mossos han fet dues detencions més. Es tracta de dos joves marroquins, de 17 i 18 anys, que també haurien pres part activa en l'agressió. A tots ells se'ls acusa dels delictes de lesions i temptativa de robatori amb violència i intimidació.