La Policia Municipal de Girona frustra tres intents d'ocupació d'habitatges aquest cap de setmana

Nou persones van ser denunciades per intentar accedir a les llars

La Policia Municipal de Girona va aturar dissabte tres intents d’ocupació en domicilis. Els tres casos van ser detectats gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes que en veure la situació van trucar a la policia.

Al voltant de la una de la tarda, la centraleta de la policia va rebre una trucada d’uns veïns que alertaven que estaven intentant ocupar dos immobles del bloc de pisos situat al carrer del Migdia núm. 26 del barri de l’Eixample. Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que cinc persones estaven ocupant un pis i quatre més, un altre. D

esprés de parlar amb ells per la via de la mediació, els ocupes conflictius van accedir a marxar. La policia va denunciar a les nou persones per ocupació i els titulars es van fer càrrec dels pisos.

Minuts més tard, a tres quarts de dues de la tarda, els veïns van trucar a la policia per una temptativa d’ocupació a una casa del carrer de Baix del barri de Santa Eugènia, situada al número 30. Els ocupes van intentar entrar a l’habitatge pujant al primer pis per una canal, però no ho van aconseguir.

Quan els agents van arribar, els infractors ja havien marxat. La patrulla de proximitat de la Policia Municipal de Girona realitza passades periòdiques per diferents punts per evitar les ocupacions.